Home ANNONSERA

ANNONSERA

ANNONSERING PÅ CONTINUATION MAGAZINE

INFORMATION TILL FÖRETAG

Säljer ditt företag produkter eller tjänster som är hållbara för miljö och människa? Vad kul – du kan du ju faktiskt annonsera på Continuation Magazine och nå ut till fler människor som delar ditt intresse för hållbarhet!

Vi accepterar bara annonsörer som vi anser står för samma värden som vi gör. Kontakta oss via mail för mer information, prisuppgifter med mera. Har du en produkt eller tjänst som du tycker att vi borde recensera? Samma sak där – hör av dig via mail.

Maila till: redaktionen [at] continuationmagazine.se

INFORMATION TILL DIG SOM LÄSER CONTINUATION MAGAZINE

För att din läsupplevelse inte ska bli helt bortplottrad av reklam har vi en gräns för hur många annonsörer vi har ute på hemsidan samtidigt. Vi strävar efter att enbart ha annonsörer eller samarbetspartners som står för samma grundläggande hållbarhetsvärden som vi själva står för, det vill säga produkter och tjänster som är schyssta mot både människa, natur och miljö. Vi hoppas att du kommer uppskatta de annonser som med jämna mellanrum kommer finnas på hemsidan och att de gör det lättare för dig att hitta nya hållbara produkter och tjänster som vida överträffar de konventionella alternativen.